In mijn advies over supplementen ga ik in eerste instantie uit van referentiewaarden in het bloed en zal dus veelal vragen om (reeds gedane) tests bij de huisarts. Ook stel ik vragen over leefstijl, voeding en gewoontes, omdat lichaam en geest in mijn visie samenwerken als één geheel en elkaar dus ook wederzijds kunnen beïnvloeden.

 

Mijn adviezen zijn gebaseerd op specifieke kennis over magnesium, vitamine D en vitamine B12. Daarnaast gebruik ik  algemene kennis en principes van de TCM, homeopathie en fytotherapie, en mijn eigen ervaring op deze gebieden.

 

In al mijn adviezen - of ze nu voor algemeen welbevinden of een specifieke klacht zijn - staat voorop dat ieder mens uniek is. Jij bent de enige die voelt wat wel en wat niet werkt voor jou, en daarmee uiteindelijk de hoofdverantwoordelijke voor jouw eigen lichaam. 

 

Bij twijfel of aanhoudende klachten is het altijd raadzaam om nauw contact te houden met je (huis)arts. De Groene Roos biedt slechts ondersteuning in de zoektocht om op een natuurlijke manier jouw persoonlijke balans te vinden.